IMPREUNA INVINGEM CANCERUL!

◙ Eliminati cancerul din corpul dumneavoastra cu metode naturiste, 100% sigure, rapide si care inlocuiesc complet celulele bolnave

◙ Descoperiti cele mai intunecate secrete ale cancerului si ce legatura au cu viata dumneavoastra!

◙ In 3 luni scapati de medicamentatie, tratamente costisitoare, chimioterapie si spitale

◙ Manancati delicios in fiecare zi tinand regimul un regim alimentar si consumati regulat alimentele si vitaminele recomandate in manualul nostru

◙ Scapati definitiv de efectele urate ale cancerului care omoara sau lasa infirmi pe viata peste 20 de milioane de oameni in fiecare an

AFLATI MAI MULTE DETALII

sâmbătă, 14 septembrie 2013

Regim alimentar - Cancerul poate fi vindecat!



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaPtz596dM2nJfMyNJ95o1NQf5JrT9uIVqMVH0p1Clx-BXb9iXRRUwQ_2rLlCFmeLQgem0CZ25qiSQpxCUx10-_PysrTTRZIwistXqhH0cLVF1lb5whFjigFcQIvAtdaHzbQoQq_CBDO_S/s1600/GSGS.PNGSunt multe marturii care atesta faptul ca aceasta boala poate fi vindecata prin metode naturiste si schimbarea alimentatiei zilnice.


 

 

Hrana neprelucrata termic ajuta la vindecarea cancerului.

  • 10 pahare de amestec de suc de zarzavaturi zilnic, in principal din morcov ajuta la vindecarea cancerului.

  • De asemenea consuma zilnic la masa de pranz doua linguri de lastari de grau sau de lucerna; se toaca marunt si se incorporeaza in salata de zarzavat. Lastarii trebuie sa aiba maxim 8-12 zile de crestere. De asemenea tot la masa de pranz consuma si cereale germinate.

  • Regimul de cruditati pentru cancer trebuie tinut strict pentru o perioada care variaza intre 6 luni si un an, in functie de stadiul de dezvoltare al cancerului.

  • Se consuma zilnic lapte crud (nefiert). Este o sursa excelenta de calciu si ajuta la remineralizarea organismului in cazul de cancer.

  • Trebuie renuntat la orice fel de carne sau grasimi animale sau vegetale (untura, slanina, mezeluri, margarina, etc)

  • Este permisa utilizarea moderata a uleiului de masline presat la rece.

  • Nu comsumati zaharul alb si nici brun (in ceai, prajituri, etc). In caz de nevoie se va folosi doar miere de albine, dar si aceasta maxim o lingura pe zi.
Pe langa aceste tratamente naturiste pentru cancer se pot utiliza cu rezultate benefice o serie de produse naturale prezentate in cartea Invinge Cancerul.

Tratamentul pentru fiecare persoana trebuie sa fie individualizat de aceea in cartea Invinge Cancerul vei descoperi exact cum sa faci acest lucru.


Multumita manualului Invinge Cancerul eliminati problemele legate de poftele culinare... obiceiurile care favorizau cancerul au fost inlocuite cu obiceiuri care imbunatatesc sanatatea, viata sexuala, stilul de viata, si nu in ultimul rand distrug boala din organism.



Este ca o harta care iti arata
exact pe unde sa o iei!
Manualul Ininge Cancerul contine un plan de zi cu zi atat de usor de urmat!
In fiecare zi, fie adaugati un element programului normal, care va face ca boala sa regreseze, fie veti elimina un element care pana acum va agrava situatia.
Mai mult decat atat, aceste elemente sunt distribuite pe tot parcursul ghidului, astfel incat sa va vina usor sa le puneti in practica! Cele mai importante dintre ele vor avea si cel mai mare impact, astfel veti simti si veti vedea rezultatele chiar din primele zile!
La terminarea programului, veti putea sa va bucurati de un stil de viata nou!
Prea usor ca sa fie adevarat?
Abordarea de tipul "pasi mici, zi de zi", este singura modalitate ca sa reduceti drastic efectele cancerului asupra organismului.  Fiecare zi va aduce o noua mini-lectie, din care descoperti nu doar ce sa faceti, ci va explica si de ce sa faceti acel lucru.

Succesul fenomenal al autorilor cartii in tratarea cancerului consta, printre altele, in abordarea unica asupra acestei boli... practic studiind efectele bolii s-a conceput planul care a fost integrat cu multa ingeniozitate in cartea Ininge Cancerul.

Alimentele care Inving Cancerul
si iti permit sa traieste asa cum iti doresti!

Legumele? Consumati in special broccoli, spanacul sau napii, datorita numarului mare de antioxidanti. Si cartofii, conopida, fasolea si ridichiile sunt cat se poate de benefice! Din manualul Invinge Cancerul aflii cum sa le gatesti pentru a-si pastra cat mai mult proprietati.
Painea? Cercetatorii afirma ca un consum normal de paine ar fi de cel mult o felie si jumatate pe zi, iar persoanele care mananca 5 felii de paine alba au un risc dublu de imbolnavire de cancer. Pornind de la aceasta descoperire, medicii recomanda incluirea panii albe cu cele facute din cereale integrale.

Laptisorul de matca? Se poate folosi sub dorma de drajeuri: 2-6 pe zi timps de 3-5 saptamani, apoi o pauza de 7 zile, si dupa aceea se va repeta. Exista si sub alte forme: cu miere, fiole, etc. In toate cazurile se vor respecta indicatiile producatorului!

Sa scapam de paste fainoase? Intr-adevar, cercetarile realizate in legatura cu consumul de paste fainoase au indicat atat o favorizare a diabetului, cat si cresterea riscului de cancer. Glucidele foarte rafinate, provoaca o secretie de insulina deosebit de importanta! Consumati paste integrale, care au un continut de fibre mai ridicat, ca si de vitamine (B1, B2, B5, B3, K, E) si de minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, zinc, mangan). Aceste paste au si cea mai sanatoasa incarcatura glicemica.

Dieta saraca in carbohidrati? O dieta saraca in carbohidrati si bogata in proteine are capacitatea de a incetini progresia unei tumori deja existente: este concluzia unui nou studiu, ale carui rezultate au fost publicate in revista Cancer Research, editata de American Association for Cancer Research.

Grasimea este BUNA pentru mine?
Consumul de alimente bogate in grasimi hidrogenate poate creste riscul femeilor de a dezvolta cancer la san, sugereaza o cercetare citata de Daly Mail

Statisticile arata ca 30% dintre toate formele de cancer aparute la femei sunt reprezentate de cancerul mamar si o femeie din opt risca sa dezvolte acest tip de cancer. In Romania, statistica arata 7929 de cazuri noi in fiecare an, cu peste 3000 de morti pe an!
Cafea? In timp ce unii experti sustin ca ea ar mari nivelul glucozei, exista studii pe scara larga care confirma efectul ei uimitor de protectiv pentru organism. Bolnavilor de cancer li se recomanda sa nu depaseasca mai mult de doua cesti pe zi. Veti gasi mai multe explicatii in carte

Fructe si sucuri de fructe? Cu cat este mai mare varietatea de fructe si legume consumate, cu atat corpul este mai ferit de tumori. Capsunile, ciresele, kiwi, portocalele si nectarinele ajuta in special. Aflati raspunsul clar, pe baza cercetarilor stiintifice din ultimii ani.   

Oua? In ultimii 20 de ani parerile au fost din nou impartire. Insa, noile studii confirma ca sunt o excelenta sursa de proteine, lipide, vitamine si minerale. Ouale au si proprietati antioxidante, sustin specialistii de la Universitatea din Alberta. Tradusa, concluzia lor inseamna ca ouale ne poate proteja de bolile cardiovasculare si de cancer.